SVAR PÅ UKENS SPØRSMÅL #4

Har du weheartit?
Yup. Men blir brukt minimalt. Hvis du er interessert: MarianneHa

Hvilket kamera bruker du?
Jeg bruker pappa sitt gamle jobbkamera, Nikon D100, synes det er ganske bra selv om det begynner å bli en del år nå! 

Hvor høy er du?
1,63m heh.

Hvor lenge har du spart håret ditt? 
Godt spørsmål.. Jeg var hos frisøren for et par måneder siden men bare stusset det da. Tror egentlig at forrige gang jeg klipte det kort var en gang i 8. eller 9.-klasse (går 1.vgs nå).

Retter du det?
Nå og da.

Har du noen gang farga håret?
Nope.

Beste med å blogge?
Kanskje det at jeg kan se tilbake på bloggen når jeg blir eldre, som en dagbok med bilder og hele greia haha. Spesielt med tanke på oppholdet i USA. I tilegg synes jeg det er veldig gøy å få tilbakemeldinger på bilder jeg har tatt etc.

Verste med å blogge?
Presset på å måtte oppdatere hver dag.. Ikke det at jeg gjør det da, haha. Men merker utrolig godt nedgang i statistikken etter å ikke har blogget på noen dager! 

Hva gir deg blogg-inspirasjon?
For det meste andre blogger, men også dersom det skjer noe gøy jeg har lyst å fortelle om, jeg ser noe fint å ta bilde av, eller jeg er fornøyd med noe som jeg vil anbefale videre (Musikk, filmer, DIY, oppskrifter osv..).

Hvilke blogger leser du?
Har fått spørsmål om å lage et innlegg om dette før, noe jeg sa ja til, men som jeg ennå ikke har fått gjort. Men nå LOVER jeg å komme med det i nærmeste fremtid! Har begynt å mekke sammen et innlegg allerede faktisk, skal prøve å få lagt det ut i morgen.

Driver du med sport? Hvilken?
Gjør nok ikke det, nei! Prøver jeg å jogge litt innimellom tho.

Hvilket land vil du flytte til når du blir voksen?
Vanskelig å si. Nå skal jeg jo prøve ut hvordan det er å bo i USA ett år nå da, så for jeg se hvordan jeg liker det haha. Ellers er jo Norge kåret til verdens beste land å bo i (?).

Hva fikk deg til å begynne å blogge?
Denne gangen var vel hovedgrunnen at venner og familie skal kunne følge med når jeg reiser til USA. Utenom det liker jeg å skrive og ta bilder, så da passer vel blogging godt ja.

Kan du svare på video?
Som du ganske sikkert ser så nei, ikke denne gangen i hvertfall. Kaaaaaanskje neste gang.

Hvem laget headeren din?
Jeg haha. Men bilde er tatt rett fra google! Sry.

Er du uvenn med noen?
Tror&håper ikke det.

Liker du å gå med vesker?
Går ikke med det unødig bare fordi jeg synes det er fint liksom, men dersom jeg har noe jeg må ha med meg bruker jeg gjerne en veske.

Liker du smykker/mye dilldall?
Ja, liker det egentlig veldig godt selvom jeg sjelden bruker det selv. 

Hvor lenge har du blogget?
På denne bloggen: Omtrent 5 måneder. Ellers har jeg hatt litt forskjellige blogger i perioder fra 8. klasse tror jeg.  

Hva synes du om Justin Bieber?
Overvurdert av mange, undervurdert av flere 
(eller motsatt?) og på kanten til irriterende ettersom fjeset hans må dukke opp overalt. Utover det har jeg ikke så mye å si om han, han er sikkert en grei fyr! Hører på noen av sangene hans innimellom.

Hva liker du best ved deg selv?
Det vet jeg ikke
.


Den veien(This way), Hin veien (That way) 

SPØRSMÅL?

Hei! 
Da var jeg tilbake i Ålesund. Litt kjedelig å komme hit og våkne opp til "snøstorm", når jeg vet at sola fortsatt skinner i Bergen, menmen. Jeg kom forresten på at jeg ikke har hatt "ukens" spørsmål på leeenge, så tenkte jeg kunne sett i gang med en ny runde nå, så bare spør i vei!


Arkiiiv.

- Noe du lurer på?

UKENS SPØRSMÅL #2

Jeg hadde egentlig fri i dag, men skal ta vakten til en annen, så da blir det tidlig blogging. Jeg innser nå at dette blir mer månedends enn ukens spørsmål, men bedre sent enn aldri, ikke sant?


Hvorfor akkurat USA?
Jeg har alltid hatt lyst til å dra til USA, og det å gå på highschool har og lenge vært høyt oppe på ønskelisten. Da jeg fant ut at det gikk ann å utveksle, tenkte jeg med en gang at dette var noe jeg ville. Jeg kunne godt tenkt meg å dra til Australia også, men ettersom dette var dyrere unnlot jeg det. I en kort periode vurderte jeg også England, men slo dette fort i fra meg. Grunnen til det er blant annet at skolen skal visst være mye vanskeligere og strengere der borte. (På den andre siden hadde jeg ikke hatt noe i mot og komme hjem med britisk-aksang.) Land der de ikke snakket engelsk har egentlig vært uaktuelt hele tiden, ettersom de fleste som reiser slike steder må ta opp igjen 2.vidergående siden det tar en stund før de får med seg det som blir sagt i timene.

Hvorfor valgte du å dra på utveksling i USA?
Hvorfor jeg valgte USA finner du svar på i spørsmålet over, når det kommer til hvorfor jeg valgte utveksling i det hele tatt har jeg skrevet et innlegg om her.

Gruer du deg til å bo borte i fra familie, venner og de kjente plassene?
Ja! Men, jeg jeg kommer jo tilbake. Selv om jeg kommer til å savne mye her hjemme kommer jeg og til å få oppleve mange ting der som jeg ikke kunne ha gjort her i Norge. Ellers kan man takke Gud for skype. 

Hva ser du mest frem til med å reise til USA?
Vanskelig spørsmål, det er så mye jeg gleder meg til! Vurderer å lage ett innlegg om dette senere. Men jeg kan jo si nå at noe av det jeg gleder meg mest til er vel det å få oppleve amerikansk kultur, møte masse nye folk og å bli bedre i engelsk.

Hva liker du mest og minst med å være deg?
Hater slike spørsmål, har egentlig ikke noe bra svar på de heller. Beklager, haha.

Hva er din spilleliste atm?
Hører på mye forskjellig for tiden, men 3 av de sangene jeg har hørt på mye i det siste er vel Just Give Me a Reason, Ho Hey og Battle Scars.

 Vet du hvor i USA du skal?
Ingen anelse.


//weheartit//

Nå blir det Mccern for å jobbe, snakkes!

Noe du lurer på til neste runde?

Ukens Spørsmål #1

Når er det lurest å søke (til utveksling)? Jeg går siste halvår i 10.klasse nå, og er fast bestemt på å reise!
Tror de fleste søker i rundt desember året før de drar, altså da 1. vgs for de fleste.  

Jeg har søkt dramalinjen på vidergående, og derfor får jeg ikke andre året godkjent uansett, tror du dette er noe problem, eller kan jeg bare gå 2.vidergående omigjen?
Jeg kan ikke si jeg har så mye peiling på akkurat dette, men synes det høres fornuftig ut, ja! Vet i hvertfall at om jeg ikke får det godkjent må jeg gå opp igjen 2. klasse. Ser ikke hvorfor det ikke skulle gå fint på dramalinjen, ettersom du da tar igjen det du går glipp av mens du er borte ved å begynne i 2. da du kommer tilbake.  

Er det ikke bedre å ha en spørsmålsrunde i blant?:o
Ja nei det.
Joda.. Det kan godt være, jeg har ikke prøvd det før men tenker jeg skal prøve dette en stund, så får vi se hva det blir til! :) 

Hva liker du minst med bloggingen ?
Når jeg føler at jeg har null inspirasjon og presser frem blogginnlegg jeg ikke ville lest selv engang.  

Hva liker du med å blogge ?
Well..jeg liker å skrive og jeg liker å ta bilder, så hvorfor ikke da lage en blogg? Men hovedtanken bak denne bloggen er  holde venner og familie oppdatert mens jeg er på utveksling.  

Kjempe fin blogg du har!:)komentere tilbake?<3
Nei.
Sånne kommentarer er bare irriterende, og jeg skjønner jo godt at du hadde lagt igjen den samme kommentaren uavhengig om du elsket eller hatet bloggen min, for å få flere lesere selv. Men nå prøver jeg å kommentere tilbake til de fleste av de med saklige kommentarer ^^

Hvordan vil du helst dø?
Gammel og grå! 

Synes du det er verdt det å være utvekslingstudent i USA? :)
Er ikke sikker på om jeg skjønner helt hva du mener med dette spørsmålet, ettersom jeg ikke har vært på utvekslig ennå, men ettersom dette er noe jeg faktisk har meldt meg på velger jeg å tro at det er verdt det, ja! Jeg vet det er mye her hjemme jeg må gi slipp på i løpet av året og at utveksling absoulutt ikke er noen dans på roser, men jeg vet også at dette er en once-in-a-lifetime mulighet der jeg får utvikle meg selv og oppleve mye nytt, og det er noe jeg synes er verdt å satse på!


Noen som har spørsmål til neste runde? :)
 

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013

,


  Hei du! :) Jeg er ei jente på 17 år fra Ålesund som skal på utveksling året 2013/14. På denne bloggen kan dere følge meg og min hverdag både her i Norge, og i USA da jeg kommer dit. Organisasjonen jeg reiser med heter Into Education (underorganisasjonen heter ISE).

  + Legg meg til som venn
Andre utvekslingsblogger året 13/14:
 • - Katarina i USA med Into.
 • - Mariann i USA med Into.
 • - Marte i USA med Aspect.
 • - Malin i USA med Aspect.
 • - Lizzie i USA med Aspect.
 • - Ingvild i USA med Aspect.
 • - Siri i USA med Explorius.
 • - Linnea i USA med Explorius.


 • hits