HeiHei

Sorry for absolutt null (?) blogging i sommer, det har blitt nedprioritert. 

I går kveld kom jeg hjem fra en fin bilferie med familien, skal prøve å få lagt ut noen bilder senere. Dagene før har jeg brukt til å være med venner, og å jobbe. 


"hadet-"fest"" <33 (Bra bilde-kvalitet.)

Har en del ting som må ordnes før jeg reiser til USA om bare 17 (!!) dager, så det blir nok ikke så mye blogging fremover heller. Har ikke begynt å pakke ennå, men har i det minste begynt å skrive pakkeliste, kommer til å bli vanskelig å pakke for 10 måneder i kun èn koffert. Jeg har også snakket mer med vertsfamilien nå og er kjempefornøyd, de er veldig hyggelige og utrolig imøtekomne! Ellers har jeg fått flybilettene, og jeg har begynt å virkelig innse hvor lenge jeg faktisk skal være borte. Er veldig spent, men gleder meg også kjempemasse! 

Stikkord:

Fun facts om Marianne!

Hei! Jeg ble så lei av å sjekke bloggen til Marianne uten at der var noen nye innlegg å lese, derfor bestemte jeg meg for å skrive et innlegg selv. Jeg heter Camilla og går i klassen til Marianne. Siden jeg ikke vil at dette innlegget skal bli et fjortissinnlegg, hvor jeg skriver at jeg elsker Marianne og hun er så søt å snill og sånt, bestemte jeg meg for å fortelle litt om Marianne. Litt om hvilke personlige egenskaper hun har. For Marianne er faktisk en ganske rar person. 

1. Marianne er utrolig skvetten.
Vi holder på å se haisommer i norsk, og å sitte foran Marianne er mildt sagt underholdende. Hun hyler og skvetter av alt mulig. Skrur på lyset - hun skvetter, skrur opp lyden - hun skvetter. En gang vi var ut og gikk med klassen kom en bil opp på siden av oss. Marianne hoppet i luften når hun fikk et glimt av bilen i sidesynet, og skvatt skikkelig. 

 3. Mariannes favoritting å si er: "e Tulla*."
Den setningen blir du fort vant med når du er kjent med Marianne. Hun sier at hun kødder etter alt som er ironi. Selv om man skjønner det, så kommer jeg t
ulla* på slutten av alt! Haha, jeg pleier å plage henne litt for akkurat det, det er gøy fordi hun sier: "ÅÅÅÅÅÅ, heh e tulla*".

 4. Marianne har talefeil.
Alle ord som begynner med kj-lyd klarer hun ikke å uttale, hun begynner dem med sj-lyd. For en grammar-nazi som meg selv er dette grenseløst irriterende. Hver gang jeg spør om vi skal gå i kantina, sier hun: "men jeg vet ikke hva jeg vil sjøpe." Hver gang hun sier det retter jeg henne også sier hun: " e 
tulla*".

*EdiT:  Endrakøddatiltullapgavissegrunner. 

 Det ble ikke så veldig mange punkt om Marianne, men jeg håper at dere ble litt bedre kjent med henne. Så må alle begynne å mase på henne om å blogge mer, så slipper dere flere dårlige innlegg som disse om Marianne. Det var iallefall kjekt å gjøre et gjesteinnlegg da! :) Meg selv finner dere på: www.camillapics.blogspot.com Det er bare en fotoblogg, så dere kan jo sjekke den ut om dere føler for det. 


Dette er et bilde av meg.

 Glad i deg Marianne! Hilsen Camilla <3

BLOGGER JEG LESER

Hei :)
Har fått spørsmål om å lage et innlegg om hvilke blogger jeg leser, så her kommer de.
Bortsett fra at jeg leser de jeg er venn med på blogg.no og at jeg alltid stikker innom bloggene til de som kommenterer, er det egentlig mest utvekslingsblogger fra folk som er i USA nå jeg leser. Kan ikke linke alle, men her er i hvertfall 3 som jeg synes er veldig bra; verdt å ta en tur innom! 


Amalie i Tennesse


Kristin i Vest Virginia


June i Illinois

Forutenom utvekslingsbloggene synes jeg disse 3 bloggene her også er høyst verdig et besøk eller to;  thehsk , moneo og cdg .

- Leser du noen av disse bloggene? Hva synes du om dem? 

VINNERLYKKE - Personlig almanakk

Haha, hallo!

Vant en konkuransen på bloggen til Isolde & Andrea der premien var en personlig almanakk. Den kom i posten litt før helgen, og kjenner allerede at den er utrolig grei å ha! Likte veldig godt at man kunne designe både inni og utenpå, bestemme hvordan man ville den skulle se ut og hva den skulle inneholde. Bilde av min ser dere nedenfor. Anbefaler dere forresten å gå inn på bloggen til Isolde og Andrea, den er absolutt verdt et besøk! 


Kort innlegg i dag, men har ikke så mye å blogge om. Kan forresten fortelle at de vi var på utveksling hos i Nederland kommer hit på fredag. Jeg skal prøve å blogge litt selv om jeg har besøk, men får se hva det blir til! Kommer i hvertfall til å oppdatere dere i etterkant :)

TOPPLISTEN MIN. 1.-5. PLASS

Heisveis!

Kan ikke si det var lett å velge rekkefølgen på disse, alle bloggene er helt klart verdt å ta en tur innom!

1.

www.jaaks.blogg.no

2.

www.byida.blogg.no

 

3.

www.ezel.blogg.no

4.

www.hth.blogg.no

5.

www.ankn.blogg.no

- Flere som liker disse bloggene? :)

TOPPLISTEN MIN 6.-10. PLASS

HeiHei! 

Nå har jeg valgt ut de bloggene jeg likte best av de som meldte seg på. Det var utrolig mange fine blogger, så det var ikke bare bare å velge ut 10 stykker. Men! Jeg har gått nøye gjennom alle bloggene og har da funnet noen favoritter, selv om jeg syntes mange flere en disse fortjener å bli linket. 
Jeg valgte å dele topplisten i to innlegg for at det ikke skulle bli et kjempelangt innlegg, og for at de som ble med på listen faktisk får litt oppmerksomhet. 

Det jeg så på når jeg vurderte bloggene var blant annet design, bilder, om innleggene var varierte og bra skrevet, og hvorvidt jeg synes innleggene var interessane.

6. 

www.jannickeiusa.blogg.no

7.

www.kineelm.blogg.no

8.

www.r0sey.blogg.no

9.

www.qnina.blogg.no

10.

www.heddasofie.blogg.no


Legger ut 5.-1. plass i morgen! 
- Leser du noen av disse? 

LINKERUNDE/ MIN TOPPLISTE - DIN BLOGG ?

Yoo!

Har ikke så veldig mye å blogge om akkurat nå, så tenkte jeg kunne lage en toppliste med de 5 eller 10 (alt etter hvor mange som blir med) bloggene jeg liker best av de som melder seg på.
Det er bare å kommentere her, så skal jeg stikke innom bloggen din og lese den. Kommer mest sannsynelig til å legge ut listen i løpet av uken, så det er bare å følge med!  


Hunden min, han er litt søt da <33

- Vil du være med?  

EDIT 11.10.13 20:20 #PÅMELDINGEN ER FERDIG.

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013

, Ålesund

Jeg er ei jente på 16 år fra Ålesund som skal på utveksling året 2013/14. På denne bloggen kan dere følge meg og min hverdag både her i Norge, og i USA da jeg kommer dit. Organisasjonen jeg reiser med heter Into Education og underorganisasjonen heter ISE.


  Hei du! :) Jeg er ei jente på 17 år fra Ålesund som skal på utveksling året 2013/14. På denne bloggen kan dere følge meg og min hverdag både her i Norge, og i USA da jeg kommer dit. Organisasjonen jeg reiser med heter Into Education (underorganisasjonen heter ISE).

  + Legg meg til som venn
Andre utvekslingsblogger året 13/14:
 • - Katarina i USA med Into.
 • - Mariann i USA med Into.
 • - Marte i USA med Aspect.
 • - Malin i USA med Aspect.
 • - Lizzie i USA med Aspect.
 • - Ingvild i USA med Aspect.
 • - Siri i USA med Explorius.
 • - Linnea i USA med Explorius.


 • hits